Hovenier Klinkers

Ontwerp

Ontwerp

Indien u uw tuin wil (her)inrichten en u hierbij gebruik wil maken van onze diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

In een eerste gesprek zullen wij al uw wensen en eisen uitvoerig bespreken. Deze gegevens gebruiken wij om een schetsontwerp op schaal te maken. Binnen een aantal weken zal dit ontwerp aan u worden voorgelegd. Indien u besluit om de opdracht door ons te laten uitvoeren, berekenen wij geen kosten voor dit ontwerp.

Nadat wij samen met u het schetsontwerp besproken hebben en het uw goedkeuring heeft, zal er op basis van een open begroting een gespecificeerde vrijblijvende offerte worden uitgebracht. In deze offerte kunt u stap voor stap zien wat de werkzaamheden en kosten zijn.

Na uw goedkeuring volgt een definitieve tekening en gaan wij aan de slag met voorbereiden van het traject. Het voorbereidingstraject omvat het uitzoeken van materialen via ons of via onze leveranciers. Het is zinvol om bij het kiezen van de materialen niet overhaast te werk te gaan, immers de materiaalkeuze bepaalt in hoge mate de duurzaamheid van uw tuin, ook in samenhang met kosten en in relatie tot kwaliteit van de materialen.

Vervolgens zullen wij de gekozen materialen bestellen. Hierbij dient rekening te worden gehouden met een levertijd. Op dit moment zijn er voor diverse materialen helaas, zoals u wellicht in de media heeft vernomen, verschillende leveringsproblemen of lange levertijden.

 Al met al neemt het totale project van voorbereiding tot uitvoering daarmee enkele maanden in beslag, mede afhankelijk van de grootte van uw tuin. Een normale wachtperiode voor de uitvoering van een complete tuinaanleg is op dit moment 6 tot 8 maanden. Afhankelijk van het seizoen in het jaar, kan dit verder oplopen.

Openingstijden

telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

kantoor geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten .

bezoek uitsluitend op afspraak!!!!

Via de mail zijn we bijna 7 dagen
per week bereikbaar!

behalve tijdens vakantie

 

Bekijk onze fotoreportages
Homegrass Claessen Stonestyle Kokosystems Lortye Tuinvariant MO B Robert Knops Steenrijk Geven Houthandel